Hoogland: 033 480 27 56 – Vathorst: 033 475 55 88

Hey jij!

Op zoek naar een leuke job in Hoogland?

Kom werken bij Mooi Haar Enzo!

Wij zijn op zoek naar een leuke, ervaren collega. Wil jij werken bij de beste kapper in Hoogland? Laat dan snel iets van je horen! Bel 033 480 27 56 of vul het solliciatieformulier in. En wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Een professioneel team

Bij Mooi Haar Enzo in Hoogland is het altijd gezellig! Als je bij ons komt werken, kom je in een professioneel en ervaren team. We houden van ons vak en gebruiken Nederlandse haarproducten van KIS.

Boven de CAO

Qua salaris zit je bij ons helemaal goed. Je verdient meer dan de standaard CAO en we verrassen je ook nog eens regelmatig met leuke extraatjes. En over je werkuren? Die bepalen we samen!

Solliciteer

Heb je zin om in een relaxte sfeer te werken en te groeien als kapper? Dan is Mooi Haar Enzo jouw plek! Kom erbij en maak deel uit van ons gezellige en professionele team. We zien je graag!

 

Worden wij jouw collega’s? Solliciteer direct!

14 + 6 =

Werken bij de kapper in Hoogland
Verdeler kapsalon mooi haar enzo kapper in hoogland en vathorst

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Gemak dient de mens… U kunt zelf een afspraak inplannen voor uw volgende bezoek. U kunt zelf een datum kiezen, en door wie u geknipt wilt worden. Eenvoudig met een paar muisklikken geregeld! De agenda is 24/7 beschikbaar, dus als u ‘s avonds of in het weekend bedenkt dat u nodig weer eens naar de kapper moet, kunt u dit gelijk inplannen bij een van onze stylisten.

Maak een afspraak in Hoogland. Maak een afspraak in Vathorst.